Hoe het begon

Ooit op Facebook een filmpje voorbij zien komen waarin iemand zijn glas vulde met drank vanuit een haarborstel! Dit moest ik natuurlijk zelf hebben, alleen was dit nergens te vinden in de Nederlandse webshops.

4 biertjes later was daar het briljante idee om zelf zo’n webshop te beginnen. Maar waarom dan geen webshop met veel meer feest- en festival spullen? Zo gezegd, zo gedaan en FissaGear was een feit.

 

Maar wat nog meer dan?

Vaak begint de avond bij iemand thuis het ‘’indrinken’’, FissaGear heeft een leuk aanbod van gangmakers. Wat zijn gangmakers hoor ik je nu zeggen? Nou, dat zijn drankspellen waar je behoorlijk dronken van gaat worden! Want laten we eerlijk zijn, de meest legendarische avonden zijn nooit begonnen met een glas limonade!

Ook hebben we diverse feest- en festival artikelen. Neem bijvoorbeeld je eigen drankje mee naar je volgende festival met onze Drank Haarborstel. Of neem iets anders mee van huis en verstop dit in onze Secret Car Key.

Maak je festival look af met een van onze festival brillen

 

 

Tot slot

Bij veel webshops worden producten ”gedropshipped” vanuit de fabrikant in het buitenland met een lange levertijd. Dat is bij ons niet het geval, alle getoonde producten hebben we ook echt op voorraad. Wij doen er alles aan zodat u uw product binnen 3 werkdagen binnen heeft. Vaak is het zo dat als u voor 16:00 besteld, het de volgende dag in huis is.

De klant is ook echt koning bij Fissagear. Wij zijn voorzien van een keurmerk van Webwinkelkeur.nl.

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, klik hiervoor op de contact link onderin de pagina.